Slangen, Haspels & Reinigingstoebehoren

    
 

  


Met onze ruime ervaring hebben wij een goede reputatie opgebouwd in standaard rubber - kunstofslangen, slanghaspels en koppeling sytemen, maar ook klant specifieke oplossingen voor: voedingsindustrie; waterleiding installaties; Infra; scheeps- en jachtbouw en andere industriële toepassingen.
In combinatie met de beste fabrikanten van slangen en slanghaspels, hebben wij de ervaring, know-how en productdiversiteit om aan bijna alle toepassingen en wensen van onze klanten te kunnen voldoen.
Al onze slangen en haspels worden, indien gewenst, dezelfde dag geassembleerd en gemonteerd en kunnen in zowel de Benelux, Duitsland als ook internationaal geleverd worden vanuit ons magazijn.

Slangen zijn onmisbaar om gereedschappen of apparaten te verbinden met een vast aftakkingspunt en geven de gebruiker flexibiliteit en mobiliteit. Ongeveer de helft van alle arbeidsongevallen op de werkvloer gebeurt door struikelen. Slangen die tijdens de werkuren op de grond blijven liggen zijn daarbij vaak de oorzaak.

Verhoogde veiligheid, efficiëntie, een langere levensduur van slangen, orde en netheid, maken dat een slanghaspel een lonende investering is die zichzelf op zeer korte termijn terugverdient.

OTSUTECH - Industrial SolutionsTelefoon: 0031 (0) 485-769002SITEMAP